Mediji o knjigi

Odsev

Mladi Kranjčan na pragu zrelega življenjskega obdobja je poln modrosti. Po naravi je zelo radoveden in prav ta vrlina ga vodi skozi življenje. Vladić je človek, ki se ne ustraši izzivov in prav zato mu prav vse, česar se loti, tudi uspeva. Tako bo marsikdo pomislil, da je nemogoče priti do ljudi, kot so Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Uroš Perić, Katarina Venturini in drugi. A v Vladićevem besednjaku beseda nemogoče ne obstaja, in zato je mlademu ustvarjalcu vse omenjene znane ljudi – poleg njih pa še nekaj drugih uspelo pridobiti za izčrpen pogovor o tem, kako so dosegli življenjske uspehe… Obiskovalci smo si bili enotni, da bi Vladića lahko poslušali še dolgo v noč. Kajti Vladić ima talent – talent, da se s preprostostjo izraženega in obiljem lastnih izkušenj človeka dotakne do globin srca. In mu povrh natrosi še marsikaj za razmislek.

Večer

Avtor sporoča, da imamo vsi talente, resda različne, ki jih prepoznamo že v otroštvu, pa tudi kasneje iz načina preživljanja prostega časa. Da jih zaživimo, pa so potrebni samodisciplina, podpora bližnjih in izstop iz cone udobje in raznoraznih izgovorov. Vse je mogoče in nikoli ni prepozno!

Koroški radio

Res uporabna knjiga, ki nam da misliti, da si je dobro vzeti čas in se poglobiti vase, ter odkrivati nova področja, znanja in sposobnosti, ki jim do sedaj nismo dali priložnosti in tako spoznati sebe še v drugi luči.

RTVSLO

Nenad Vladić je prvo tovrstno knjigo pri nas pisal kar tri leta. Svoja razmišljanja in hipoteze je potrdil z odgovori uspešnih Slovencev. Knjiga govori o tem kako in zakaj je potrebno prevzeti odgovornost za lastno življenje. Je svojevrsten vodnik za iskanje smisla, ki ga lahko bralec prebira in doživlja vedno znova.

Novi tednik Celje

Ce kdaj, se na prelomu leta ali ob osebnih prelomnicah znajdemo pred različnimi bivanjskimi dvomi in vprašanji. Naše delo res predstavlja naše življenjsko poslanstvo? Je normalno, da vso energijo namenimo opravljanju službe, ki nam ne daje pravega zadovoljstva? Nam je bil v zibelko zaupan kakšen talent, ki smo ga zakopali in sami sebi zatajili? Nenad Vladić v zrcalu desetih izjemnih življenjskih zgodb pripoveduje o tem, da za korak v pravo smer ni nikoli prepozno. Njegova osebna zgodba je ena tistih, v kateri se lahko dandanes prepozna ogromno ljudi.

Radio Veseljak

Nenad pomaga ljudem odkriti njihov talent, nadarjenost. Pa ne samo to, Nenad je intervjuval 10 znanih Slovenk in Slovencev, ki so uspeli tudi v svetovnem merilu ter njihove motive, želje, delovne navade, osebnostne lastnosti , razmišljanja in utrinke iz otroštva objavil v knjigi »Od talenta do uspeha«. Nenad verjame, da se vsak človek rodi z vsaj enim talentom ter da bodo iskrene pripovedi uspešnih Slovencev navdihnile tudi druge.

Primorske novice

Ne glede na trenutne okoliščine imaš ogromno možnosti, bralcu prigovarja Vladić. Bodrilo utemeljuje z izpovedmi sogovornikov, ki so na poti k uspehu morali premagati veliko ovir. Žal marsikdo med nami svoje talente zanemari, ker v njih ne prepozna darov, s pomočjo katerih bi bilo lahko njihovo življenje veliko bogatejše – pa sploh ne gre za denar, ta je k večjemu sredstvo, nikakor ne cilj, poudarjajo uspešni.

Shopping Cart