Bralci o knjigi

Aljoša Skočir

Knjiga mi je resnično veliko dala… dala mi je nov zagon, obudil sem starega sebe, nastavila mi je zrcalo, da sem se pogledal in temeljito izprašal kdo sem in kaj hočem… Rezultat tega je bil, da sem z minimalnim stresom oz. prej bi rekel z vzhičenostjo zamenjal kariero (poiskal novo službo s poslanstvom), obudil stare hobije, čeprav so se mi v nekem trenutku v preteklosti zdeli neracionalni in zamenja okolico in ljudi, ki me obkrožajo z bolj pozitivno naravnimi… Ničesar ne obžalujem, zavedam sem tveganj, še bolj pa se veselim rezultatov… ne bojim se slabih, ker vem kako bom ravnal, veselim se dobrih. V moja jadra je tako rekoč zavel nov svež veter… in počutim se odlično. Knjigo sem podaril tudi svojim prijateljem z upanjem, da tudi oni najdejo v njej kaj zase. Zagotovo ni nujno, da bo nanje pustila takšen pečat … no vsaj ne sedaj… mogoče pa nekoč. K meni je vaša knjiga prišla v moje roke ravno ob pravem času in sem zanjo neizmerno hvaležen. 

Danica Palir

Danes sem prejela vašo knjigo s prisrčnim posvetilom. Najlepša hvala. Na treh naključnih straneh sem jo odprla….. To rabimo vsi, to bi rabili že otroci doma in v šoli… Včasih ti lahko že en stavek iz knjige spremeni življenje. Želim vam sreče in uspehov v življenju, pa da nastane še kaka taka navdihujoča knjiga. Vsak človek nosi svojo življenjsko zgodbo, vi ste jih pa uspeli nekaj strniti v to navdihujočo knjigo.

Nina Tešar

Mene se je knjiga globoko dotaknila. Ugotovila sem, kaj bi jaz potrebovala kot otrok in najstnik, da bi uspela v stvareh, ki sem jih rada počela. Poglobila sem se tudi v to, kako ravnati zdaj, da stopim na pot svojega poslanstva. Jaz sem mnenja, da bi bil svet veliko lepši, če bi lahko vsi počeli tisto, kar nas najbolj veseli in s tem lahko tudi preskrbeli sebe in svojo družino. V tej knjigi lahko preberete izkušnje in dobite vpogled v orodje, ki nam pomaga pri tem, da zažarimo v tistem v čemer smo dobri. In vsak ima vsaj eno tako stvar. Priporočam!

Niki Zima

Nenad, knjiga je vrhunska. Sem jo pred kratkim prebral, ‘požrl’ na dopustu. Je bilo zanimivo, ko sva šla z ženo nekaj dni za tem na koncert Uroša Perića, kako drugače dojemaš človeka ko poznaš njegovo zgodbo. Hvala ti za to izkušnjo

Tamara Andrašič

Knjiga mi je všeč, ker poudarja človekovo večdimenzionalnost in odpravlja hlastanje po stvarnem-materialnem svetu. Velik navdih in motivacija čez celotno vsebino, preplet in prisotnost besed uspešnih Slovencev je še dodatna začimba. Hvala za približanje njihovega dela in osebnosti. Res lepo sestavljena vsebina, močna, globoka in predstavljena z velikim občutkom in razumevanjem do sočloveka. Nenad navdušena sem, res iz srca in hvaležna odločitvi, da jo preberem. Konstantno sem želela, da ne zmanjka strani in s težkim srcem sem jo odlagala. Komaj sem čakala, da se vrnem med črke. Hvala za to knjigo, hvala, hvala, hvala!

Katja Strelec

Berem vašo knjigo, super. Resnično že dolgo nisem brala tako dobre knjige. Zelo dobro razmišljanje in povsem realistični življenjski primeri. Tako zelo se strinjam z vsem kar je napisano, zares fantastično!!! Ostajam kar brez besed. 🙂

Peter Spolenak

Otroka sta mi za moj 52-ti rojstni dan kupila vašo knjigo. Sicer nisem ravno nekdo, ki bi obračal milijone EUR, sem pa na svojo dejavnost zelo ponosen. Vaša knjiga pa me je tako prevzela, da postajam še bolj drzen. In verjamem, da bom uspel. Hvala vam !!!

Petra Kovačič

Izjemne zgodbe zelo uspešnih Slovenk in Slovencev. Kljub svojim velikim uspehom pa so to še zmeraj Ljudje z veliko začetnico. In učit se od takih je velika čast. Več kot odlična knjiga, vredna branja. Knjigo Od talenta do uspeha resnično priporočam vsakomur!

Jasmina Robnik Poličnik

Mene je knjiga navdušila in globoko prevzela. Kar požirala sem jo. Ne samo, da skozi njo lahko pokukamo v življenja nekaterih slavnih Slovencev (Katarina Venturini, Dejan Zavec, Uroš Perić, Alen Kobilica…), temveč dobimo vpogled v to, kaj bi vsak človek potreboval, da bi uspel v tem, kar rad počne in s tem preskrbel sebe in svojo družino. Ko govorim o uspehu, tukaj ne mislim slave ali bogastva, temveč govorim o notranji izpolnjenosti, ki nas žene, da vsak dan vstanemo in naredimo tisto nekaj, kar da našemu življenju smisel. Vsak ima v sebi tak ali drugačen talent. Mnogi smo izkusili kako je, ko te družina in okolje preusmerita od tega talenta k nečemu, kar je koristno in prinaša denar. Za marsikoga je to pot v depresijo in konstanten stres. Verjamem, da bi bil svet mnogo lepši, če bi vsi starši spodbujali svoje otroke v njihovih sposobnostih. Da bi jih sprejeli in…

Nataša Žitko

Knjiga Od talenta do uspeha spremeni pogled na življenje. Enostavno spremeni življenje!! Obožujem jo.

Nada Pavlovski

Knjiga Od talenta do uspeha je vrhunska, globoka in dotaknila se me je skoraj vsaka beseda, vsak stavek. Težko opišem z besedami kako dobra je knjiga, ker mi ne gre pisanje tako dobro kot avtorju. Skratka prebudila me je, zato nič več izgovorov in lenarjenja, samo akcija! Knjiga me je naučila, da je pomembno delati to kar nas veseli, ker spet žarim ko ustvarjam. Hvala za knjigo, delavnice in podporo … 🖤💙🧡🎶🎵Samo tako naprej 👏👏👏👏

Peter Kirič

Priporočam v branje! In ko knjigo prebereš je ne odložiš med prebrane knjige, ker jo čez nekaj časa ponovno želiš brati! In spet najdeš besede zapisane v stavek, ki te ponesejo v odločitev, da resnično želiš spremembo! Če je po napornem iskanju uspelo drugim, hočeš svojo pot najti tudi sam! To ni samo knjiga, to je Katekizem! Bravo Nenad Vladić!

Darja Lukner

Knjigo sem kupila pred nekaj dnevi. Z ozirom, da sem sama v življenju prebrala kar nekaj zahtevnih knjig, me je ta knjiga že po prvih odstavkih zelo navdušila. Resnično sama knjiga nosi v sebi zelo obširno znanje in vsekakor ni za lahko branje. Nad marsikaterim stavkom se globoko zamisliš, ker dobiš jasen uvid v določeno življenjsko situacijo iz čisto drugega zornega kota, kot si ga prej sam imel. Po domače povedano, te knjiga vzpodbuja k temu, da nikoli ne “vržeš puške v koruzo”, temveč v dani situaciji poiščeš najboljše v sebi. Skratka… zelo “udarna” knjiga… jo priporočam!

Ika Pop

Knjigo sem v enem dnevu prebrala od začetka do konca…navdihujoče! Never give up 😀 karkoli so ti vile rojenice položile v zibelko lahko spremeniš z vero v cilj, fokusom in neskončno vztrajnostjo. Veliki ljudje so preprosti in predani. Delajo s srcem in ne merijo bogastva z denarjem.

Polona Klančnik

Od talenta do uspeha sem prvič prebrala kot Polona, drugič kot podjetnica, sedaj jo berem kot mama. Vsakič kaj drugega dojamem, vsakič me motivira in navdihne. je pa še kar nekaj knjig, ki so me navdušile, a ta mi je res pri srcu.

Apolonija Zupan

Trenutno sem v nekem poslovnem “krču”, kjer se veliko stvari postavlja na novo in vam moram priznati, da mi je knjiga v neizmerno pomoč. Kot, da mi nekdo na uho tiho šepeče kaj je prav in kam naj stopim. Kadar jo prebiram, lažje sprejemam odločitve za naprej, predvsem pa se vsaka odločitev skoraj takoj pokaze za pravilno. Prebiram jo počasi, saj sem mama dvema majhnima otrokoma in težko časovno realiziram vse ideje, ki se vmes porodijo. Ta knjiga je res pot k sebi. Neizmerno vam bom večno hvaležna, da ste jo napisali in poslali med ljudi. Hvala!

Tina Lisjak

To je ena izmed knjig na kateri se ne more nabirati prah. V njej dobiš motivacijo, voljo da tudi iz sebe v življenju lahko nekaj narediš. In ti služba ne pomeni muke, ampak postane veselje

Aleksandra Antolin

Želim si, da jo prebere čim širši krog ljudi, da nam bo pogonska sila za odhod iz cone poznanega, v svet neznanega in odkritje novega, našega lastnega in ne priučenega in naučenega … da premagamo strah in izpred besed NE ZMOREM, NE UPAM, NIMAM ŠANS,…nikalnice spustimo, zadihamo in v polnosti zaživimo …. hvaležna 💕

David Zver

Knjigo Od talenta do uspeha bi lahko opisoval na dolgo in široko, ampak treba jo je prebrati in začutiti. Ta knjiga je edinstvena 🙂 Vse čestitke

Petra Pirman

Knjiga Od talenta do uspeha je super od začetka do konca. Všeč so mi nasveti, ki jih avtor daje skozi zgodbe uspešnih Slovencev. Knjigo je prebralo že 20 kolegic. Pa vse so pohvalile knjigo. Tako da si štejem v čast, da imam celo podpis avtorja. Knjiga nudi veliko volje in življenjskih napotkov. Marsikdo ne napiše tako odkrito pot življenja.

Dejan Papež

Knjiga je odličen priročnik za pozitivno naravnanost in usmerjenost k akciji. Odkar sem jo kupil, jo imam stalno pri sebi – v pisarni na pisalni mizi, na potovanjih pa jo vzamem na letalo in jo nosim s seboj v nahrbtniku … Intervjuji in razmišljanja v njej so mi v navdih in pomoč pri sprejemanju poslovnih odločitev, kadar se znajdem v težavah ali kadar potrebujem preprosto nekaj spodbude in dobre volje. Avtorju se iz srca zahvaljujem za kakovostno delo in mu želim še veliko uspeha!

Tonka Gašperin

Čisto počasi berem knjigo in si določene stvari tudi zapišem, ker je zelo zanimiva in bi mi bilo žal, da kaj pozabim. No saj jo bom lahko prebrala večkrat. Primerjam svoje življenje in sem ugotovila kar nekaj podobnosti. Veliko se bom naučila, no saj je to namen knjige? Čudovita knjiga, res vse čestitke.

Polona Golob Sluga

Vse te izjemne zgodbe, skromnost, preprostost, vera vase, v notranjo moč. Sem podjetnica začetnica in knjiga mi je dala neverjetno spodbudo in potrditev, da sem na pravi poti. Hvala!

Nuša Košak

Knjiga Od talenta do uspeha ti da zagon, saj pri prebiranju spoznaš, da je vredno vztrajati pa tudi če dobiš tisoč polen pod noge. Spoznaš, da nisi ničvreden če ti v štartu ne uspe. In če nekaj delaš s srcem ti zagotovo uspe pa četudi pri 100-em poskusu. Knjigo je vredno prebrati. Namreč, ko jo začneš je ne moreš odložiti…vleče in vleče! 😊👌💯

Dubravka Žunič

Ne ,da bi je brala, dobesedno je popivnam…. Hvala, za odlično branje in nasvete ljudi ki so veliko dosegli. Moj poklon…sem bila podjetnica…vem kaj so želje, cilji možnosti, odrekanja, ovire…vsaka ovira je dragocena šola in iskanje prave poti. Zraven volje je potreban pogum, želja po zastavljenem cilju…..utiranje svoje poti, če je povezano z dajanjem, vedno se obrestuje….. Malo me je zaneslo stran…🍀🙏 Hvala za čudovito knjigo… Vse dobro vam želim od ❤️.

Teja Jaklič Meglič

Knjiga Od talenta do uspeha je polna modrosti in praktičnih primerov. Veliko berem, ampak česa takega pa še ne! Tako me je posrkala vase, da je enostavno nisem mogla odložiti. Dodatno me je navdušilo dejstvo, da je Nenadova knjiga pravzaprav priročnik, ki nazorno prikazuje kako napredovati na različnih področjih. To je obvezno branje za vsakogar, ki si v svojem življenju želi pozitivnih sprememb.

Karmen Potokar

Knjiga ‘Od talenta do uspeha’ je osupljivo popolna. Nisem je prebrala na mah, ker je bil zame prevelik zalogaj modrosti in informacij. Oblikovno ste jo odlično zastavili, ko se prepletajo teme in izjave oseb. In kako gladko vam tečejo stavki, bogastvo jezika je veliko in izpiljen slog. Da je potrebna posebna zbranost pri branju. Zelo ste se potrudili. Seveda je najpomembnejša zgodba oz. zgodbe vaših in zdaj naših akterjev. Te pa presunejo in dvignejo. In še najbolj pomembno je sporočilo. Pogum, ki daje smisel bivanju. In takrat so človeku milostne vse dobrodejne sile na svetu, da mu pomagajo. Na kratko. Hvala.

Nives Justin

Knjiga Od talenta do uspeha ali bolje rečeno učbenik, mi je precejkrat nastavila ogledalo, meni in mojim izgovorom. Me prisilila, da sem se zamislila zakaj sem obstala v doseganju svojih ciljev? In kar mi je zelo zelo pomembno, mi ponudila tudi konkretne odgovore oziroma pot iz te zaspanosti! Hvaležna!

Nejc Krepek

Zelo dobra in uporabna knjiga. Sem bral kar nekaj duhovnih knjig pa so samo filozofirali.

Stan Vilar

Vaše literarno delo me je navdušilo. Duhovito in ustvarjalno raziskovanje v knjigi se je vedno znova dotaknilo mojega otroštva, ki ga še vedno živim; radovedno, vztrajno in veselo. Knjiga “Od talenta do uspeha” me spodbuja na poti k rasti ter daje novih moči pri uresničevanju osebnega poslanstva.

Doris Baša

Sporočam ti da sem danes knjigo končala brat je pa knjiga, ki jo sigurno ne bom dala na knjižno polico. Tvojo knjigo je treba večkrat prebrat, da se stvari, ki jih bereš zasidrajo ne samo v možgane ampak tudi v srce. Ti pa si čudovita in inteligentna oseba in res ni mi žal, da sem tvojo knjigo kupila in seveda prebrala. Iz srca ti želim, da čimveč ljudi spozna tvoje delo in trud, ki si ga vložil. Se čuti, da imaš dobro srce…vesela in ponosna , da sem te pa čeprav skozi knjigo in tvoje objave spoznala.

Tom As Ivačič

Knjigo včeraj podaril sinu za rojstni dan….je na hitro pogledal par strani in dejal ” tole je pa popolno nasprotje tistemu, kar so nas v šoli učili”. Priporočam👍

Maja Pretnar

Tematika, ki jo knjiga zajema je meni precej znana in blizu… način, kako je napisana, pa me je spodbudil, da nemudoma še kaj več postorim… na sebi delam že več let in res se ne morem pritoževati nad svojim življenjem- avtor pa me je spodbudil s svojim pisanjem, da grem nekam, kamor še nisem šla… Knjiga je odlična. Nakup sem celo sama predlagala nekaterim prijateljem.

Nataša Gorenc

Nenad iz srca HVALA za knjigo OD TALENTA DO USPEHA, ki mi je zadnje čase krajšala večere… Knjiga nas popelje na popotovanje iskanja svojih potencialov! Skozi uspešne zgodbe ljudi z različnih področij od podjetništva, znanosti, športa in umetnosti z nami deli izkušnje, razmišljanja in nasvete, ki nam lahko pomagajo uresničiti svoj talent! Všeč mi je ker je knjiga realna in pokaže, da je pot do uspeha trnova, včasih polna dvomov, vzponov in padcev! A vseeno odseva pogum in optimizem, da je s trdim delom vse mogoče! Kar dokazujejo tudi uspešne življenjske zgodbe opisane v njej… Predvsem pa da najdemo in delamo tisto, kar nas izpolnjuje! Vsem, ki ne veste kaj bi podarili, evo ideja!

Petra Škarja

No, to je to! 😀 Še en dokaz, da tudi Slovenci pišejo (lahko napišem ‘pišemo’? 😉 ) odlične knjige! Navdušena nad stilom pisanja, bogatim besednim zakladom, izjemno širino znanja in nad samo vsebino. No, pa tudi marketinško je tole odlično zapeljal – v knjigo je vpletel zgodbe 10ih uspešnih Slovencev. TOP! P.s.: Ni pa knjiga tiste vrste totalno lahkotnega branja za 15 minut, ampak zahteva od tebe več razmišljanja, fokusa, poglobljenosti. Kar mi je seveda všeč!

Helena Čevnik

Toliko misli je zapisanih v tej knjigi…misli, v katerih se najdem.. hvala, ker je napisana za nas, in predvsem o nas, ljudeh pod Alpami in ni še en niz rekov in modrosti od ljudi onkraj luže. Vsak narod ima svoje specifike in v tej knjigi so opisane naše, naši zadržki, zgodovina, sedanjost in prihodnost. Sem mati dveletne hčerke in kmalu bo naša družina večja še za enega člana . Priznam, da o vzgoji otrok nimam pojma, sem pa vesela, da mi je ta knjiga prišla v roke v tem času. G. Nenad Vladić, hvala za vaše nasvete, zlata so vredni. Knjiga, ki sem jo prebrala, je bila izposojena iz knjižnice, bo pa kmalu naročena in bo imela stalno mesto v moji mali domači knjižnici . Lahko rečem, da tudi zaradi vas moje življenje ubira drugačne poti. Hvala !!!!

Ines Bizjak

Knjiga Od talenta do uspeha je resnično tako dobra, poučna in polna vseh modrosti in naukov! Vodi k razmišljanju tako, da sem jo takoj začela brati in prehitevala, da bi vse pobasala vase. Sedaj počasi berem in preučujem. Odpira mi obzorja, da v življenju čisto vse zmorem, če le hočem. Da iz vsake situacije vzamem le najboljše. Najbolj pa mi je všeč, ker je pisana s preprostostjo in razumljivostjo, saj nekatere druge knjige, ki jih bereš sploh ne veš kaj, kako, zakaj. To je knjiga, ki jo ne prebereš in vržeš na polico, temveč knjiga, v kateri so zapisane življenjske resnice, katere so vsem nam dosegljive. Podarila sem si jo za Miklavža v obdobju, ko sem iskala sama sebe in vase zelo dvomila. Še vedno je vsak večer poleg mene ob postelji in ko so dnevi težki pristane v mojih rokah in marsikateri dvom , ki me tisti dan matra…

Daša Kuder

Hvala vam, da ste zbrali vse te ljudi na enem mestu. Knjigo bi res priporočila vsem, ki iščete inspiracijo in motivacijo iz prve roke.. še posebno tistim, ki ste mislili, da ste že vse odkrili…boste videli, da vas še kdo iz knjig lahko navdahne

Apolonija Zupan

Danes sem tole knjigo prinesla iz knjižnice. Že dolgo jo “pacam”. Ko sem prebrala prvih nekaj strani sem čutila tako globoko hvaležnost, da sem jo opazila, si izposodila. In zdaj jo še naročam, ker mora ostati na naši knjižni polici tudi za čase, ko otroka odrasteta ❤️. Hvala! Že samo po nekaj straneh lahko rečem, da sem prepričana, da je knjiga zareeees ogromen doprinos Sloveniji in svetu 🙏🙏🙏✨

Polona Klančnik

Dragi Nenad pred časom sem zasledila tvojo knjigo. Takoj sem klicala v knjižnico, da mi jo rezervirajo. Nato pa…pred mano jo je dobil v roke moj oče in jo začel brati. Prosila sem ga, če mi jo lahko da, saj sem si jo jaz rezervirala. Rekel je:” Polona to knjigo ti moraš imeti, prosim naroči si jo, jaz ti jo kupim za rojstni dan”. In dobila sem jo, mojo s krasnim posvetilom od staršev. Evo pa sem zajadrala, hočem ti samo iskreno čestitati. Knjiga je, nimam besed, navdih, tolažba, motivacija. Hvala za tako krasno delo. Želim ti vse dobro in se veselim novih podvigov. Topel objem.

Shopping Cart